En uppdatering från sovrummet

Se här! Väggarna är målade alla sina två gånger och färgen är därmed klar! Vi trodde att vi skulle flytta in möbler och allt förra helgen, men eftersom den envisa förkylningen bröt ut så ser det fortfarande ut så här i vårt kommande sovrum.

Den gula maskeringstejpen är utmärkning för vart sängen kommer stå. Vi markerade för vi var lite oroliga över om den inte skulle få plats, men det ser det ut som att den gör även om det blir något tajt på sidorna. Frågan är hur vi gör med sängborden…

Sedan är också frågan vad vi ska göra med den här tråkiga garderobsdörren. Fick SÅ bra tips på Instagram om saken och kanske blir det att ta bort dörren och istället måla in som en öppen hylla.

 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *