Uteplatsen inredd och… vi lever!

Inlägget innehåller reklam för Matt-Tema

Först och främst… Huh vilken vecka förra veckan var! Tjejerna hann knappt bli friska från sin första omgång innan de fick sin andra, jag blev ordentligt sjuk och jag och Andreas blev ovänner. Det är väl inte helt lätt att vara goa och mysiga mot varandra när sjukor vägrar ge med sig samtidigt som det är en av de mest intensiva veckorna någonsin…

Vi brukar kunna sansa oss och prata om det mesta och det var i ärlighetens namn flera år sedan vi bråkade men nu har det varit ganska så frostigt mellan oss hela två(!) gånger inom loppet av bara några veckor. Låter som att vi inte hanterar den här vabbstressen särskilt bra?

Hur som! I lördags när vi trodde att alla var friska och vi lyckades vara sansade i en liten stund så åkte vi till Ljungsleds Plantskola, köpte blommor och växter (plus 50 stycken thujaplantor som ska bli en 20 meter lång häck) och därefter så välkomnade vi våren genom att plocka fram uteplatsen. Så här blev det:

 

Men vi kanske ska ta det från början och visa hur det såg ut innan? Så här:

Vi ska också (om vi får tummen ur) tvätta av trallet så att algerna försvinner. Men denna helgen gick vi på finfixet på en gång.

Lite mer ombonat visst? Kuddarna får vi ju hålla på och ta in och ut men resten kan stå ute i väder och vind. Mattan, som vi valde för ett instagramsamarbete med Matt-Tema, är nämligen en sådan där indoor/outdoor matta som alltså tål att vara utomhus. Så nöjd med den är vi! Visst blir det något av en lyxig känsla med matta utomhus?

Kan förresten tipsa om att dessa mattor finns på nedsatt pris för tillfället! Klicka HÄR så kommer du till den vi har.

Tjejerna passade på att testa tåligheten på mattan på direkten när de spillde vatten ur vattenkannan!

Nu ska jag sparka igång den här dagen här hemma. Ursäkta att det blev lite tomt här inne några dagar igen, ska försöka att inte upprepa det, men förra veckan var bland de jobbigaste av veckor någonsin och det fanns bara inte energi till att titta utanför vår lilla hemmabubbla om kvällarna.

(Som tillägg till gnället ska jag nämna att jag har all respekt för de som är sjuka på riktigt och vet att vi är väldigt lyckligt lottade som bara har med vanliga virusinfektioner att göra.)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *