Helgen i bilder

Att hänga med de här säckarna en fredagskväll är inte riktigt något som händer varje vecka. Men varför inte avsluta arbetsveckan, möta upp familjen och sedan…

…plantera en thujahäck! Så tacksam för att min mamma, bror och Mats kom och hjälpte oss. Vilket slit. men se så fint det blev! Och våra tjejer alltså… de var ute lika länge som oss och pysslade.

Lördagen kom. Jag och tjejerna åkte först på lite barnkalashappening på KappAhl och därefter landade vi här i Hällevik.

Denna plats. Där där lungorna fylls med luft, saker plötsligt går långsamt och tankar struktureras upp. Eller så kanske det inte ens finns så mycket tankar just där och då.

Fun fact: Här, där det en gång i tiden var ett partyställe, träffades jag och Andreas för snart 11 år sedan.

Söndag och Andreas fyllde år! I det stora paketet gömde sig en robotdammsugare, ack så oromantiskt men draaaaaa mig baklänges så trevligt att han önskade sig det. Vi stod senare under söndagen och drack kaffe och  t i t t a d e  på när hemmet dammsögs. Mycket mycket trevligt.

Och så åt vi tårta till frukost och…

…sa godmorgon till vår nya häck. Aldrig tyckt att några spretiga buskar varit så fina. Och ser ni vädret? Det var strålande solsken hela dagen, riktigt riktigt varmt och vi växlade trädgårdsarbete med vändor till återvinningen plus blombutiken.

Överhörde Andreas när han pratade med sin vän och sa ”bästa födelsedagspresenten” över att få gå en hel dag och bara pula och fixa saker. Kände där och då att vi kanske har lite olika referensramar över hur en firar en födelsedag på bästa sätt, men visst har man använt sitt hem som en pausplats så mycket som vi har gjort på senaste tiden så är det rackarns trevligt att få byta fokus och ta hand om den här platsen som är vårt hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *