Hej kära du, välkommen hem till oss!

I reklamsamarbete med Reforma Sthlm

Ser ni den fåtöljen i beige där borta? Det är vårt allra senaste tillskott i möbelform här hemma och den är så fin. Det märks kanske att vi går mot lite av den mer beige:a färgskalan här hemma och i takt med detta så blev denna fåtöljen ett alldeles ypperligt tillskott.

Och den har redan hunnit bli omåttligt populär – som tur är får båda våra små tjejer plats i den samtidigt!

Färgen är ju bara tipp topp och både jag och Andreas stod och åh:ade och oh:ade oss när vi packade upp den vid ankomst. Fåtöljen heter Gotland och ni hittar den HÄR hos Reforma. Finns i också i grått och blått och är just nu nedsatt med 55%.

På tal om något annat än just denna fåtöljen – när ni ändå är inne och klickar runt hos Reforma så missa inte att leta upp tyggungorna som de har i sitt sortiment – alltså så ljuvliga.

Ser ni förresten vilka två sötnosar som ligger på sofflocket och vilar?

Nu ska jag transportera oss till förskolan och jobb och så är det ju valborg idag. Vi ska äta skaldjur och leta upp en eld att kika på – trots att det alldeles nyss var påskledigt så är det mysigt med ännu fler dagar tillsammans med familjen.

Efter god mat och eldkikande kommer vi med allra högsta sannolikhet hamna just här i vardagsrummet för filmkväll. Först en hyrfilm med barnen och när de slumrar så ska jag och maken påbörja en ny serie (vi har precis sett klart Störst av allt – sååååå bra!).

Fredagskänslan alltså!

Och så måste jag ju också, lite stolt, säga att Reforma och jag nu har ett långt och troget samarbete. Mina andra samarbeten med dem hittar ni HÄR, HÄR och HÄR. Och det är baske mig alltid lika roligt att ha kontakt med dem.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *