v. 19

Glömde ju berätta igår om anledningen till att det dök upp en bild på en Magnolia mitt i allt. Det var för att vi körde förbi en helt magisk Magnolia som var så fin att jag fick Andreas till att stanna till vid vägkanten för att låta mig knäppa ett kort. Sedan fick jag feeling och bad honom ta kort på kortet – på grund av väldigt Instagram-vänligt. Instahusband har ni hört talas om det uttrycket? Han fick i vart fall många poäng i den kategorin.

 

Måndag: Som vi snart redan har hunnit förbi har innehållit jobb, fotbollspremiär för stora loppan och ett besök till gymmet för min del. Plus senaste avsnittet av GoT – inte att förglömma för tusan!

Tisdag: Ett första inskolningssamtal inför stora loppans start på skola och fritids i höst. Alltså kan verkligen inte ta in att hon ska börja F-klass till hösten. Detta möte är ett så kallat fyrpartssamtal där förskola, skola, fritids och föräldrar träffas och pratar inför skolstarten. Har fått läsa förskolepersonalens ord om loppan och grät många stolta tårar när jag läste det. Har dock skrivkramp över vad jag själv ska tillföra, de beskrev henne så otroligt väl.

Imorgon fyller också min mamma år – fira henne ska vi dock göra till helgen.

Onsdag: Lilla loppans sista gympa och så ska vi bjuda hem vänner på middag. Våra små har gympa tillsammans och i somras bestämde vi oss för äta (lättare) middag tillsammans varannan onsdag. Än så länge har vi bara fått ihop enstaka gång detta år eftersom den ena sjukan avlöst den andra. Håller vi tummarna för denna onsdag?

Torsdag: Inget utöver det vanliga, tror jag…

Fredag: Veckans bästa dag och innan vi dyker ner i fredagsmyset så ska jag försöka få till en liten fotostudio här hemma till ett Instagram-samarbete. Har en liten idé och hoppas hoppas att vi får ihop det.

Helgen: Helgen kommer fyllas av genrep + uppvisningar i tjejernas gymnastikgrupper. Eftersom de hamnat i två olika(!) uppvisningsgrupper så är det både dubbla genrep och dubbla uppvisningar som gäller.

Högt på to-do-listan denna veckan står därför fixande av kläder som passar temat plus bakande av 2 x kakor som ska lämnas in till kaklotteriet.

Söndagkväll kommer vi landa mjukt hemma till en pizzakväll där vi firar min mammas födelsedag lite i efterskott. Mina bröder styr upp middagen medan vi huserar på gympauppvisningar – lyxigt visst?

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *