Ett livstecken och veckans planer – och mat!

Trädpioner rakt ifrån vår trädgård – ohlala så fint! 

Ja, det var ett tag sedan. Om vi har mycket att ta igen? Jajamensan!

Ska vi börja med veckans planer och veckans mat?

Måndag: Hämta bilen på verkstan, i gryningen, där de fixat bromsarna. Om ni är sugna på att starta veckan på ett oskönt sätt vad det gäller plånboken så testade gärna att hämta en bil klockan 06.30 med nya bromsklossar och nya bromsskivor.

Annars har det fotbollstränats med stora loppan och ikväll ska jag skriva på en grej.

Tisdag: Förhoppningsvis en lite billigare dag men i övrigt står inget särskilt på schemat förutom den där skrivgrejen.

Onsdag: Halva dagen ska jag och stora loppan spendera med inskolning på fritids. Inför höstens skolstart. Nej, nope, nix, kan fortfarande inte ta in att hon ska börja skolan.

Efter inskolningen ska jag – trumvirvel – spela in mitt sommarprat. Efter det, om luften inte gått ur mig helt, ska jag göra mitt allra bästa för att bocka av några to-do’s som släpar för att jag ska kunna vara…

Torsdag: …tokledig! Får jag de där sakerna avbockade så ska jag vara leeeeeeeedig denna dag. Ser fram emot två saker så att det nästan pirrar i tårna – städa huset och gå en lång promenad med Strössel.

Fredag: Jobba, fastän att det är klämdag, och sedan hålla fredag för en andra gång denna veckan.

Helgen: Är oplanerad! Oh lord så efterlängtat! För hur roligt det än har varit, och är, med allt som händer just nu så är det väldigt behövligt med två hela dagar utan plan alls.

Och så avslutar vi med veckans mat:

– Pannkakor

– Lättkokt, färsk, sparris med smulad fetaost och en klick smör

– Wallenbergare på Anammas formbara färs med potatispuré, gröna ärtor och lingon

– Halstrad lax med matsuhisa-dressing (recept kommer!)

– Friterad blomkål + tomat och mozzarella

Slurp!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *