Väskorna packade och ett återupplivningsförsök

God morgon för första gången på väldigt länge!

Det gick ju sådär med mitt återupplivningsförsök här inne sist. Det blev mer av en konstgjord andning som inte gav effekt.

Varför det varit lite tyst här? Det har helt enkelt varit för mycket den senaste tiden, kanske till och med det sista halvåret.

Jag har jobbat väldigt mycket, barnen har haft åkommor som bara löst av varandra (till slut hade de varit sjuka så mycket att vi köpte en ångtvätt som vi sanerade hemmet med VARJE dag) och de har också varit inne i en fas där de inte somnat på kvällarna, detta och mycket annat – vi har helt enkelt inte fått ihop det.

Ni som följt mig länge vet att jag tycker att det viktigaste är att få till en bra vardag och har alltid uppskattat just vardagen. Men tyvärr inte riktigt den senaste tiden.

Att jag sedan fick magkatarr var bara som grädde på moset…

Men(!) nu har vi inlett semestern, totalt isolerat oss i några dagar, njutit av att fixa hemma och jag känner att vi snart är tillbaka.

Detta inleddes redan lite innan semestern men faktum är att vi inte använder årets semester till att släppa alla rutiner och go bananas, såsom det kanske kan vara under sommartid annars, utan istället tvärtom. Vi använder semestern till att sätta alla rutiner.

Aldrig har vi hållit så noggrant på sov-, mat- och träningsrutiner som de senaste dagarna. Just för att detta ska sitta sedan när vardagen rullar igång igen i augusti.

Så kanske vi kan vända denna trenden?

Med detta sagt så packade vi väskorna igårkväll och beger oss idag på en överraskningsutflykt till Astrid Lindgrens Värld. Tjejerna vet fortfarande inte vart vi är påväg och det är ungefär hur kul som helst.

Förra året var första gången vi åkte hit och om det besöket kan ni läsa HÄR. Det är inte riktigt samma värme i år, istället har vi en hel väska med regnkläder i beredskap, men vi håller alla tummar vi har för att det i alla fall är uppehåll.

1 Kommentar

  • Roligt att du är tillbaka och vad smart med rutinerna. Hemma släppet vi aldrig dom riktigt. Gör bara avsteg lite då och då. Vågar inget annat 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *