v. 35

Ligger kanske något litet i det där – för även om jag tycker om måndagar bland annat för att veckan startar med stora loppans fotboll (som är en familjeaktivitet) så är det något med mötet mellan helg och vardag som ofta säger – smack!

Hur som – så här ser vår/min vecka ut:

Måndag

…har snart runnit förbi med loppans fotbollsträning i 29gradig sol. Vi packade ner middagen i kylväska och förtärde den vid Levrasjön efter träningen. 18 dopp och två sovandes barn senare så körde jag ett pass framför datorn.

Tisdag

…ska jag klippa mig. Kanske inte så stor happening för er som för dylika saker på regelbunden basis, men för en annan som bortprioriterat detta i 18 månader(!) så är det tillfälle för jubel.

Onsdag

…ska jag inte glömma bort att packa ner en stor t-shirt i stora loppans skolväska. Målning står på schemat och t-shirten ska agera förkläde. Ungefär hur kul som helst att vi nu i skoltider kan se veckoplanerare för vad de ska göra på dagarna.

Torsdag

…är det jag och barnen. Planerar redan nu för att återinföra vår torsdagstradition – våffelmiddag och filmkväll.

Fredag

…har jag inlämning på en grej. Och så är det näst sista dagen i augusti, bara en sådan sak, är det höst sedan menar vi?

 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *