Fredagslistan

Det blev en torsdagstraditionell våffelmiddag framför hyrfilm FÖRRA torsdagen minsann. Förstår ni hur mycket jag släpar här nu igen?

Gick in i denna vecka med vetskapen om att den skulle bli den hetsigaste detta året och sedan var det bara att försöka hålla näsan ovanför vattenytan. När klockan slog 23.00 igår och jag var i mål med sista grejen så drog jag en lättnadens suck och klappade mig sedan på axeln – huh!

Men för att komma tillbaka till våfflor: Gah vad gott det är! Upptäckte att det väldigt gott att börja med färskost med vitlökssmak och sedan köra på med det vanliga (för mig) – gräddfil, rödlök, tomat, stenbitsrom och parmesan.

Och eftersom det nu är fredag och så kan vi väl köra en liten fredagslista?

VECKANS BÄSTA: Är ett positivt besked som jag fick och som det blev ”kör hårt” på direkt. Kan inte riktigt berätta allt ännu, men det kommer (jag vet, sååååå tråkigt att läsa sådant här – varför berätta alls liksom?)

VECKANS SÄMSTA: Denna får hänga i från förra veckan —> Tågtrafiken. Alltså som jag kämpar med pendlandet. Det har dock blivit vansinnigt roliga konversationer på DM efter mina (arga) instastories vid diverse tågstrulssituationer.

VECKANS ROLIGASTE: Att jag och tjejerna började dagen med att hoppa i sängen. Ni vet att man aldrig blir för gammal för det visst? Det är nog energin från att ha kommit ur hetsbubblan, i och med deadlinen igår, som gjorde att jag kunde vara en rolig mamma igen. Till och med klockan 05.55 på morgonen.

VECKANS GODASTE: Jag kan ha hittat ett ännu vassare chips än mina vanliga vinägerchips – Pringles vinägerchips. Så sura att en får brännskador på läpparna – gott!

JUST NU: Sitter jag på tåget påväg till jobbet, håll i hatten men allt har gått smidigt än så länge, en arbetsdag väntar sedan är det:

HELGEN: Har jag absolut noll planer för. Andreas ska vara iväg hela helgen och ta igen saker som han lagt undan för att hjälpa mig denna vecka (världens finaste är han!) och därför kommer jag gå all in i att ta igen gos med våra små. Känner jag dem rätt så väntar en önskan om äventyr runt hörnet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *