En måndagskväll på lilla kontoret

God kväll måndag! Hoppas att ni haft en rackarns trevlig start på veckan. Jag själv har haft en fartfylld sådan, så pass fartfylld att den under en liten sekvens höll på att sluta med en bilkrock. Inte på grund av mig vill jag passa på att nämna, utan på grund av en som bestämt sig för att backa ut på en högtrafikerad gata utan att se sig för.

Nog om det –> efter hemkomst landade jag direkt på det här lilla kontoret. Det blev, och är, en riktigt långkörare till måndag idag. Skype-möte väntade och sedan har jag liksom blivit kvar här. Med ett undantag för en pannkakspaus och natta-barn-paus. Här i stora loppans ena hörna i hennes rum.

När vi fixade i ordning hennes nya rum (om ni alla rumsbyten för ett tag sedan?) så ville jag så gärna att hon skulle ha ett skrivbord på sitt rum – inför skolstarten och allt – och eftersom vi ville göra ställa iordning alla rum med befintliga möbler så fick mitt skrivbord och stol flytta ner från vindskontoret.

Vindskontoret har inte fått något nytt utan den våningen står och dammar till sig lite nu. Och då får en helt enkelt sätta sig här istället om det ska kvällsjobbas. Så mysigt när tjejerna kom hem från fotbollsträningen och la sig i loppans säng, som står strax bakom, och myste medan jag knapprade på.

Ibland tänker jag att jag själsligt helst hade velat att vi bodde i en etta, så att alla var i samma rum precis hela tiden, men visst det hade fått vara en stor etta då om vi istället inte skulle gå varandra på nerverna. Fast… i ärlighetens namn så är det nog så vi gör nu också. Vi är sällan i skilda rum, bara olika rum tillsammans.

Stolen kommer ifrån Reforma, pläden från Åhléns, skrivbordet IKEA, lamporna Clas Ohlssons, jordgloben min farmor och printsen från Dearsam. 

Nej nu minsann längtar jag lite efter att ta kväll, tvätta av smink, hoppa i mjukisbyxorna och se ett avsnitt av Fartblinda – så dags att samla ihop saker och ting lite.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *