v 42

Tack helgen för underbar luft i lungorna och välkommen denna nya vecka. 

Veckans ambition: Att bli klar med min kurs. Slutinlämning imorgon och jag är så redo för det. Det har varit ytterst roliga men ytterst intensiva veckor = det ska bli skönt med lite mer luft i systemet.

Veckans serie: Blir att hitta en ny av. Vi har sett Heder i rasande tempo och den var bra. Nu —> mellan två serier.

Veckans träning: Blir på gymmet och efter en ny Youtuber som jag snöat in på. Heja dagens teknik och gör att det snabbt kan hittas ny inspiration.

Veckans höjdpunkt: Min födelsedag imorgon! Det är lite hissnande att fylla 35 år men ja, motsatsen hade varit bra mycket värre. Vi ska fira med middag på (barnvänliga) Pinchos.

Veckans måste: Måste måste måste skriva ut allt från kursen nu i samband med att den avslutas. Är livrädd för att de stänger onlinemodulen snart och jag därmed skulle gå miste om någon bra info som jag inte hunnit få på pränt ännu.

Veckans längtan: Lediga kvällar. Hej tända ljus, regn som smattrar utanför en jag ska tusan läsa minst tre böcker i höst.

 

 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *