Ny spegel, stolthet och status just nu

Tisdagskväll och jag sitter uppkrupen i soffan och huttrar lite. Det känns så tydligt i vårt hus när temperaturen dyker lite snabbt, då är det som om att huset inte hänger med och inte hinner värma upp i samma takt. = väldigt kallt.

Kvällsdrömmer just nu om att installera en kamin eller i vart fall krypa ner under täcket – men jag har lite kvar att stå i ikväll innan jag kan göra så, fastän att klockan hunnit passera 22.

Här ovanför ser ni, med mycket stolthet, en stor spegel som jag satte upp i helgen. Alldeles själv.

Så roligt att jag kan känna en sådan stolthet över en spegel när Andreas byggt hela himla huset? Eller kanske det är just därför? Eftersom han är snickare finns det en ”viss” tendens att han gör alla dessa praktiska saker här hemma. Men nu så var han inte hemma i lördags men jag har på tok för dåligt tålamod för att vänta en dag. Kan minsann vara produktivt med dåligt tålamod.

Annars då?

Lilla loppan har precis blivit frisk, för att bytas av av sin stora syster som fick feber strax efter skollunchen, vi försöker för fullt få ordning på sovtider (igen!), jag har redan smugit igång julpyntet här hemma p g a ogillar höstmörkret och så ska jag alldeles strax dra igång julplaneringen med storfamiljen.

Låter nästan som att all pepparkaksyra har gjort att julkänslan infunnit sig riktigt tidigt i år. Och härligt är väl det?

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *